Camper verhuur

Westkapelle

Impressum

Anne Degenhardt

Noordkerkepad 10a-12

4361 CK Westkapelle

Niederlande


Tel.: +31-(0)622794238

Email: nannele69@hotmail.com 

 Wettelijke bepalingen

Anne Degenhardt is blij met uw bezoek op deze website en uw belangstelling voor onze producten en diensten. Op sommige pagina’s wordt u verzocht enkele persoonsgegevens in te vullen. Het invullen hiervan is vrijwillig. Alle verzamelde persoonsgegevens worden uitsluitend opgeslagen, verder verwerkt om u individueel te begeleiden, voor het sturen van informatie over onze producten of diensten of voor het doen van offertes. Anne Degenhardt verzekert u dat uw gegevens op grond van de geldende privacyrechtelijke voorschriften vertrouwelijk worden behandeld. Wij maken u erop attent, dat er geen enkele wettige aanspraak op het gebruik van de door ons aangeboden gratis diensten bestaat. Voor een gebruik van het systeem in strijd met de voorschriften, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Verder is iedere aansprakelijkheid van Anne Degenhardt voor door ons gratis aangeboden diensten uitgesloten.

 

Linkdistantiëring

Voor de inhoud van de websites van derden, voor zover deze niet tot ondernemingen van Anne Degenhardt behoren, die door middel van een hyperlink kunnen worden opgeroepen, neemt Anne Degenhardt geen verantwoordelijkheid.


Voor alle links die naar andere pagina’s van het internet zijn gelegd – met uitzondering van die van onze ondernemingen – geldt:


Anne Degenhardt verklaart uitdrukkelijk dat zij geen invloed op de vormgeving en de inhoud van de gelinkte pagina’s heeft. Daarom distantieert Anne Degenhardt zich hiermee uitdrukkelijk van de gehele inhoud van alle gelinkte pagina’s van deze internetpresentatie en vereenzelvigt zich niet met de inhoud daarvan. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor alle op deze pagina’s ter beschikking gestelde resp. gelinkte software en alle andere materialen. Voor de inhoud is de desbetreffende exploitant verantwoordelijk.

 

Copyrights

© 2023 Anne Degenhardt. Alle rechten voorbehouden. Tekst, foto’s, afbeeldingen, geluid, animaties en video’s alsmede de rangschikking hiervan op onze websites vallen onder de bescherming van het auteursrecht en van andere beschermende wetten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anne Degenhardt mag de inhoud van deze website alsmede de tot EOS Nederland B.V. behorende domeinnamen met dezelfde inhoud, noch in zijn geheel noch gedeeltelijk gekopieerd, bewerkt, gewijzigd, in elektronische of machineleesbare vorm geconverteerd of toegankelijk worden gemaakt voor derden. Sommige pagina’s bevatten foto’s die vallen onder het copyright van derden.


Handelsmerken

Op onze pagina’s worden beschermde namen en handelsmerken in de regel niet als zodanig aangeduid. Deze dienen echter wel als zodanig te worden beschouwd en behandeld! Voor zover niet anders wordt aangegeven, zijn alle handelsmerken op onze websites merkrechtelijk beschermd. Dit geldt in het bijzonder voor merken, typeplaatjes, bedrijfslogo’s en emblemen. Wanneer wij op onze sites geldende copyrights of auteursrechten schenden, verzoeken wij u ons hiervan per omgaande per e-mail te berichten (onderwerp: copyright), zodat wij het aanbod indien nodig zo snel mogelijk kunnen herzien.


Geen garantie

Deze website werd met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Anne Degenhardt kan echter niet garanderen dat de informatie foutloos en nauwkeurig is. Anne Degenhardt sluit daarom iedere aansprakelijkheid voor schade uit die direct of eventueel indirect uit het gebruik van deze website ontstaat, voor zover deze niet berust op bewijsbare opzet of grove nalatigheid van Anne Degenhardt.


 


 

Geen licentie

Het geestelijk eigendom en de merken en auteursrechten die staan vermeld op de website van Anne Degenhardt zijn beschermd. Door deze website wordt geen licentie voor het gebruik van het geestelijk eigendom van Anne Degenhardt of van derden verleend. Wanneer één van de voorwaarden door de rechtspositie ongeldig wordt, heeft dit geen invloed op het voortbestaan en de geldigheid van de andere punten. Uw suggesties m.b.t. onze website helpen ons de afgebeelde informatie en services voor u te verbeteren.

terug

Anne Degenhardt  -  Noordkerkepad 10a-12  -  4361 CK Westkapelle  -  Nederland

Tel.: +31 - (0)622794238               Email: nannele69@hotmail.com

Privacy verklaring               Disclaimer               Contact

Wij gebruiken cookies


We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. 

Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken in onze privacy verklaring

OK